18 mei 2014 Rotterdam, Restaurant Amigo
Met een gezonde dosis zenuwen in de buik, bereiden Ludmilla & Monica zich voor op het 1ste Vrouw & Wow Lifestyle Event. Het idee voor het event is ontstaan omdat zij beiden ondernemende vrouwen coachen en die wilden zij nu wel eens allemaal bij elkaar zien. Zij hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn om zich heen gaan bellen, vragen & doen. Het doel van het event is om elkaar te inspireren en de Power Vrouw in je laten stralen!
Inspiratie, veilig, lekker eten, liefde, warmte & mooie dingen waren de sleutelwoorden voor dit event. De hele setting bij Amigo Kralingen, was perfect, de dames durfden tijdens de workshops uit hun comfortzone te stappen en je voelde de verbondenheid. En een luid applaus na een intensief verhaal ontbrak zeker niet! Prachtig! Nadat er enkele tranen waren gedept, verzorgde belevingsexpert Carmine samen met haar collega voor een heerlijke lunch, we waanden ons even in een prachtige badplaats ergens in Mexico. 

Ludmilla & Monica wilden een allround event organiseren, alle ingrediënten moesten aanwezig zijn om de Power Vrouw te laten stralen. Dus waren daar Visagiste Christine met haar mineralen make- up lijn, Joyce de kleur- en stijlcoach, Miranda de paragnost, Linda met haar eigen modevakschool en de winkel Zo Leuk uit Schiedam met hun leuke accessoires en kleding!
Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor zijn/haar bijdrage die dit event tot een succes hebben gebracht!
Liefs, Ludmilla & Monica

wow belevenis