header

pamIn saaie kleding naar de gym? Dan ken je Pam Middellijn van Iron Queens nog niet. Weg met de zwarte/grijze sportkleding! Met fitnesskleding van Iron Queens zijn we een ware movement gestart: we are taking over the gym with bright & shining colours. Sporten met deze kleding was in ieder geval nog nooit zo leuk geweest! 

Tessa zIMG_8455-zw (Large)Kun je er stiekem niet bij zijn? Niet getreurd! Tessa Bensch-Stolze blogde al eerder voor TEDxAmsterdam Women en dit keer doet zij live verslag van het WOW-event.

Heb jij vragen voor onze sprekers? Geef ze dan van tevoren of op de dag zelf door via #vrouwwow en Tessa zorgt ervoor dat je antwoord krijgt!

HR_DAISY-15Daisy da Veiga coacht haar klanten in het omzetten van conflicten en blokkades. Zij is een expert in het vergroten van geluk, zelfvertrouwen en enthousiasme!

Met een interactieve lezing lanceert Daisy da Veiga haar nieuwe e-book KIKZ Helpt! op Vrouw & Wow.

MissCee logo 2Mooi van binnen lukt je zeker met de kookkunsten van Miss Cee’s Kitchen. Haar specialiteit is het maken van heerlijke raw en vegan gerechten. Wees gerust ook de echte zoetekauw komt aan zijn trekken; Miss Cee draait namelijk haar hand niet om voor de meest fantastische cakes.

“Ik ben Miss Cee, foodie, gepassioneerd over eten en koken. Mijn missie is foodlovers te verwennen  met verse, eerlijke, gezonde maar vooral heerlijke gerechten. Ik heb een veelzijdig aanbod van taarten, hartige hapjes en raw vegan gebak. Al onze producten worden bereid met veel liefde. Het vegan gebak is vrij van dierlijke producten, dus gemaakt zonder eieren, boter en lactose.”

vivianVivian Hylkema is expert op het gebied van krachtopbouw & fitness. Als voormalig wereld kampioen extreme body, coacht zij mensen naar een gezonde levensstijl.

 

Vivian: “We gaan tools doornemen waarmee we de beste mindset creëren om op een gezonde, leefbare, en prettige manier vet verlies te realiseren.”

( workshop -10 kg. )

Duo Concept of JoyAansluitend zijn daar onze make-up artist duo van Concept of Joy Christine & Raphaela. In hun workshop geven zij ons tips over hoe wij in 5 minuten onze make up kunnen aanbrengen.

Christine: “Zou je best nog wat stralender voor de dag willen komen, maar heb jij ‘s ochtends meestal ook geen zin of tijd om lang voor de spiegel te staan? Dat hoeft ook niet! Leer hoe je in 5 minuten een optimale look voor jouw gezichtskenmerken creëert, die net voor dat beetje extra zorgt”.

Duo Concept of Joy Christine & Raphaela zijn perfectionistische, ambitieuze en gedreven visagisten met heel veel interesse voor de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk.

Niemand minder dan Carmine, de belevingsexpert, is onze hartverwarmende gastvrouw! Zij verwelkomt je met een heerlijke zomerse sangria.

Belevingsexpert Carmine

Supergave & mooie sieraden met Afrikaanse print van LuAfroStyle.

luafrostyle - sieraden met afrikaanse print

sandraKom tot rust met integrale yogadocente Sandra van Eijk. Door middel van stoelmassages zul jij zen het evenement verlaten!

“Na de geboorte van mijn dochter realiseerde ik mij dat ik niet meer op de ‘oude’ manier verder kon. Ik heb altijd veel gegeven, maar niet aan mijzelf, wat vaak resulteerde in stressklachten. Mijn passie is het overbrengen van mijn ervaringen met yoga en ademtechnieken, zodat mensen bewuster worden van hun gedachten en gevoelens en de invloed hiervan op de gezondheid. Ik geef yogales, verzorg stoelmassages en ben opgeleid tot holistisch coach, met als doel de verbinding tussen lichaam en geest sterker te maken, zodat er innerlijke rust ontstaat.”

V&W event ‘Mooi van binnen & van buiten’

Zondag 20 september 2015

Tijd: van 11:00 tot 16:00 uur

Locatie: Pier 80, Rosener Mantzstraat 80, Rotterdam

Prijs: €25,00.

Heb je een unieke kortingscode gekregen en daarmee aantrekkelijke korting tot het evenement? Top! De kortingscode kun je invullen wanneer je de tickets bestelt en geldt ook voor je aanhang. Neem dus vooral vriendinnen mee! (Let op: vul de kortingscode nogmaals in bij ‘extra informatie’.)

Reserveer hier je ticket! 

Tip>> Neem wat contant geld mee, er is namelijk gelegenheid om speciale producten en hebbedingetjes te kopen. Pinnen is niet mogelijk!

In 1 van de stands vind je een hapje en een drankje voor een kleine bijdrage!

Subscribe to our mailing list

* indicates required