18 mei 2014 Rotterdam, restaurant Amigo

Met een gezonde dosis zenuwen in de buik, bereiden Ludmilla & Monica zich voor op het 1ste Vrouw & Wow Lifestyle Event. Het idee voor het event is ontstaan, omdat zij beiden ondernemende vrouwen coachen en hen wel eens allemaal bij elkaar wilden zien. De stoute schoenen werden aangetrokken en er werd heen gaan gebeld, gevraagd en gedaan. Het doel van het event is om elkaar te inspireren en de powervrouw in je laten stralen!

Pitch met P.I.T.

Vrouw & Wow, de kick-off

Inspiratie, veilig, lekker eten, liefde, warmte en mooie dingen waren de sleutelwoorden voor dit event. De hele setting bij Amigo Kralingen was perfect: de dames durfden tijdens de workshops uit hun comfortzone te stappen en je voelde de verbondenheid. En een luid applaus na een intensief verhaal ontbrak zeker niet! Prachtig!

Nadat er enkele tranen waren gedept, verzorgde belevingsexpert Carmine samen met haar collega voor een heerlijke lunch. We waanden ons even in een prachtige badplaats ergens in Mexico. Ludmilla en Monica wilden een allround event organiseren: alle ingrediënten moesten aanwezig zijn om de powervrouw te laten stralen.

Vrouw & Wow  Ingrid Schaap (1)

Dus waren daar visagiste Christine met haar mineralen make- up lijn, Joyce de Kleur en stijlcoach Miranda de Paragnost, Linda met haar eigen modevakschool en de winkel Zo Leuk uit Schiedam met hun leuke accessoires en kleding.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor zijn/haar bijdrage die dit event tot een succes hebben gebracht!

Liefs, Ludmilla & Monica